Depositphotos_53927477_original

Списание Cinderella брой 8/2018

Отслабвай вкусно

Лятото е сезон пълен с възможности за вкусно отслабване. Плодовете и зеленчуците са чудесен начин да свалите няколко килограма, да се заредите с енергия и да подпомогнете оздравителните сили на тялото си. Възможност за вкусно и здравословно отслабване са и суперхраните. Те са свръхконцентрирани и богати на нутриенти храни. Заредете тялото си с вкусни и здравословни сезонни плодове, зеленчуци и суперхрани. Вижте нашите предложения за този месец.

goji-beri

Годжи бери

Една от най-известните суперхрани подпомагащи отслабването са малките плодчета  - Годжи бери. Освен помощта, която оказват в битката с килограмите, те повишават жизнения тонус, подпомагат имунната система, повишават алкалността и жизнеспособността, балансират кръвната захар, пречистват черния дроб, премахват лошия холестерол и засилват метаболизма и изгарянето на мазнините. Една шепа годжи бери на ден са прекрасен избор за вашата здравословна е диетична програма.

Салата

Салата за вечеря е чудесен начин да отслабвате вкусно през летния сезон. Сега е времето, когато можете да намерите множество пресни зеленчуци - салата, маруля, спанак, краставици, домати и др. Пресните зеленчуци ще ви заситят и ще ви дадат необходимите витамини за здраве и жизненост.

IMG_0334_4-355-compressor
Depositphotos_19307215_original-compressor

Кокосов орех

Кокосовият орех е една от суперхраните, които можете да намерите през всеки сезон. Продуктите от кокосов орех имат много полезни качества както за нашето здраве, така и за нашата младост и красота. Отслабвайте вкусно като използвате кокосова мазнина. Особено полезно през лятото е пиенето на кокосова вода, която хидратира прекрасно тялото в летните жеги.

Алое

Алое вера е една от суперхраните, които ще се впишат прекрасно в програмата ви за вкусно отслабване! Алое вера се смята за най-забележителното лечебно растение, което природата е създала. Алоето помага на храносмилателния тракт, алкализира тялото, поддържа бъбреците, намалява възпаленията, нормализира кръвната захар, подпомага имунната система. Ако искате лесно и вкусно да се разделите с няколко килограма не пропускайте да включите гел от алое в програмата си за отслабване и фитнес.

Depositphotos_49255013_original-compressor
dsc05280-4-1865-compressor

Лимон

Лимонът е най-богатият на витамин С цитрусов плод. Сокът от един лимон е достатъчен да покрие дневната ни нужда от витамин С. В лимонът се съдържат и витамини от група В, флавоноиди и лимоноиди, фосфор, мед, магнезий, желязо и още много минерали. Освен с чудодейните си лечебни свойства, лимонът е известен като един от плодовете, които ни помагат в борбата с излишните килограми. Отслабвайте вкусно със сок от лимон сутрин и го добавяйте ежедневно към салатата си.

Вода, лимон и магданоз

Тази магическа диета е хит в интернет. Ще са ви необходими 2 литра вода, връзка магданоз и сок от един лимон. Сместа трябва да се пие 5 дни за драстично сваляне на килограми. В интернет се твърди, че диетата действа, но специалистите са скептични. Възможно ли е водата, лимонът и магданозът да ви помогнат да свалите драстично килограмите? Няма пречка да опитате. И трите са здравословни и техния прием може да ви помогне за повече жизненост и енергия, а защо не и за повече изящност.

Моделирай тялото си с визуализация

Един нестандартен начин за моделиране на тялото

„Моделиране на красотата” е книга на Борсук - преподавател по Метода Силва в Украйна и създател на собствен метод, основан на идеите на Хосе Силва. Чрез визуализациите авторът дава „вълшебната пръчка”, с която може да се контролира подсъзнанието и да се промени външността. Визуализациите към книгата помагат за придобиване на стройно тяло без мъчителни диети и фитнес.

Визуализацията, която ви предлагаме тук няма да ви отнеме много време. Преди да започнете, я прочетете или запишете гласа си, за да я слушате, докато сте отпуснати и със затворени очи. Тя е приятен и отпускащ начин да подобрите външния си вид, самочувствието и усещането си. Разбира се не очаквайте, че като отворите очите си след 10 минути ще видите нов човек. За няколко минути не може да се промени това, което е трупано години. Може би утре или след месец ще успеете да превъзмогнете някои погрешни нагласи, ще дадете нов тласък на вярата си, ще промените вътрешното си усещане. Така постепенно ще се научите да работите с вълшебната пръчка, която вече имате и промяната ще дойде.

Най-важното сега е: Не отлагай за утре! Опитай днес!

Подгответе се за визуализация

Осигури си спокойна и приятна обстановка. Пусни лека релаксираща музика и намали осветлението. Не забравяй да изключиш телефона и телевизора. Седни удобно. Усмихни се. Затвори очи. Поеми дълбоко въздух и издишвайки отпусни напълно тялото си. Сега твоето тяло се намира в състояние на дълбока, здравословна и безопасна релаксация и покой.

Винаги, когато поискаш да усетиш в себе си това състояние на дълбока физическа релаксация и душевен покой, ще бъде достатъчно, дълбоко да вдишаш и издишайки мислено да си кажеш „Отпусни се!”, позволявайки на тялото и съзнанието ти отново да си припомнят това приятно усещане, което усещаш в момента. Отпусни се! Отпусни се! Отпусни се!

Визуализация - Отново си малко момиченце

След като се отпуснеш си представи, че се пренасяш във времето и ставаш отново малко момиченце. Представи си, че виждаш своята майка и тя е на възрастта, на която тя е била, когато ти си била това малко момиченце. Попитай я смятала ли се е за красива, смятала ли е теб за красива и какъв и бил нейният идеал за красота. Сега си представи, че говориш със своите баби и ги виждаш във възрастта, на която са били, когато ти си била дете. Попитай ги, считали ли са себе си красиви, смятали ли са теб за красива и какъв и бил техният идеал за красота.

Сега си представи себе си като тинейджър... Попитай себе си, смятала ли си, че си красива на тази възраст. Имало ли е сред твоите приятелки и съученички момичета, които си смятала за по-красиви от теб? Спомни си как изглеждаха и как изглеждат сега. Имаше ли по това време собствен еталон за красота? Ако си имала, успя ли да се доближиш до него с годините? А сега си представи, че право пред теб в е разположено огледало. Това огледало е необикновено. То е разделено на две половини. В едната половина показва това, което е в момента, а в другата - това, което може да бъде.

 

В лявата част на огледалото си представи себе си такава, каквато си. Бъди абсолютно искрена. След това си представи, че в дясната част на огледалото започва да се рисува твоят идеален образ. Не бързай! Не се опитвай да помогнеш на подсъзнанието си. Дай му възможност да нарисува картината на красотата, на твоя идеал, такъв, какъвто го вижда твоето подсъзнание. Възможно е тази картина да не съвпада напълно с образа, който ти си създала, осъзнато за себе си. Обърни внимание на всички разлики и на всички съвпадения. Когато си готова можеш да завършиш визуализацията.

Завършване на визуализацията

Отпусни се и дишай дълбоко!

Започни да броиш от 1 до 10. И когато преброиш 10, ще отвориш очите си и ще се почувстваш бодра, събудена,  с прекрасно самочувствие и великолепно здраве!

 

1 - Започва твоето събуждане. Твоят вътрешен свят е прекрасен! Не по-малко прекрасен е външният свят - той те чака!

2 - Твоите мускули, тъкани и клетки са изпълнени със сила и здраве. Всички страхове са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
3 - Твоето тяло става по-здраво, по-младо и по-красиво. Всички напрежения са изчезнали и никога повече няма да се върнат!

4 - Ти чувстваш своята вътрешна сила и нейната красота Всички излишни усилия са си отишли и никога повече няма да се върнат!
5 - Твоето тяло става идеално здраво! Всички болести са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
6 - Твоят разум е станал активен и творчески! Всички проблеми са изчезнали и никога повече няма да се върнат!
7 - Ти си успешен човек! Почувствай този успех!
8 - Ти си мъдър човек! Почувствай тази мъдрост!
9 - Ти си обичащ и обичан от всички човек! Почувствай тази любов!
10- Отваряш очи и се чувстваш здрава, мъдра, радостна, изпълнена със силата на любовта и щастието! Усмихни се, протегни се!

Как да се влюби в теб?

Как той да се влюби в мен? Това е вечния въпрос, който интересува всяка жена. Може би този въпрос вълнува най-много жените, които все още не са срещнали своята половинка, но той е интересен и за тези, които имат връзка. Как той се влюбва в теб? Има ли отговор на този въпрос? Има ли нещо конкретно, с което да го предизвикаш? Cinderella отговаря...

НЛП

Cinderella потърси отговора за Вас в НЛП - Невролингвистично програмиране. От определението за НЛП в Уикипедия разбираме, че това е "подход за общуване, личностно развитие и психотерапия създаден през 70-те години на 20-ти век. С използването на НЛП можем да променяме своите мисли и поведение, както и поведението на другите. НЛП е начин да променяме живота си, да го моделираме по наше желание.

Наименованието Невролингвистично програмиране означава, че съществува връзка между неврологичните процеси ("невро"), езика ("лингвистично"), и поведенческите модели ("програмиране"), които могат да бъдат променяни за постигането на определени цели.

Методика Фрейлинг

Запознахме се с методиката Фрейлинг, разработена от Вадим Зеланд. Според автора й, при използването на методиката, можете да се сдобиете с емоционална реакция - например любов, от страна на вашия любим. Същността на Фрейлинга е промяна на акцента, от това, което е нужно на нас, в това, което е нужно на другия.

Същността на методиката се състои в това да се откажеш от желанието си да получиш от мъжа любов. Замени това желание с намерението да дадеш - напълни мъжа с любов абсолютно безкористно и без очакване за взаимност. Наслади се на тази любов. Ако успееш да дадеш любов без очакването за взаимност - ти ще я получиш.

Откажи се от намерението да получиш, замени го с намерение да дадеш и ще получиш това, от което си се отказал!

Незакритите потребности

Всеки човек още от детството си има незакрити потребности, нещо, което никога не му достига, някаква празнота. Дълбоко в душата на всеки живее едно малко дете, което има нужда от любов, грижа, подкрепа и т.н. Според методиката, когато една жена интуитивно попадне на незакрита потребност на мъжа и я закрива, тогава мъжът се влюбва в нея.

У всеки мъж незакритите потребности са различни. Някой се нуждае от нежност и грижа, друг от възхищение, от подкрепа, от подчинение и т.н. За всеки потребностите са напълно различни, но има една обща потребност за всеки човек - от любов. Затова, когато не знаеш каква потребност да закриваш у любимия мъж - закривай потребността му от любов.

Никой не може да даде това, което не притежава

Това е основен принцип и няма човек, който да се съмнява в него, когато се отнася до материални вещи. Например: можеш да дадеш пари назаем само ако ги имаш. Не всички обаче осъзнават, че този принцип важи и за нематериалните енергии. Не можеш да дадеш енергия, ако ти не я притежаваш. Не можеш да дадеш любов, ако ти самата не си пълна с любов. Не можеш да дадеш спокойствие, ако то липсва у теб.

Това означава, че за да напълниш незакритата потребност на мъжа, ти самата трябва да си пълна. Ако искаш да напълниш мъжа с любов, първо напълни с любов себе си! Когато се преизпълниш с любов към себе си и живота, тогава ще можеш да даваш любов и на мъжа до теб.

Какво да направиш, ако ти липсва любов? Създай я. Като начало можеш да прочетеш статията Новата АЗ - любов към себе си!

Лунната диета през август

Как да свалите килограми от теглото си, като се съобразявате с лунните фази? Вижте как...

Целта на лунната диета е да свалите килограми, като пречистите организма си от натрупаните токсини и задържаните течности. Лунната диета не е дълга - тя се спазва само един или няколко дни в месеца. Характерно за нея е, че се съобразява с лунните фази за конкретния месец. Очаква се да свалите между 1 и 3 кг. за 24 часа. Лунната диета може да видите в  КАК ДА ОТСЛАБНА, а по-долу вижте лунните фази за август 2018.

Кога да започнем Лунната диета?

Лунната диета се спазва в продължение на 24 часа от момента на навлизане на Луната в определена фаза - Новолуние, Първа четвърт, Пълнолуние и Последна четвърт. Планирайте лунна диета за месеца, според лунния календар. (Лунен календар за всички месеци на 2018 година ще намерите в www.cinderella.bg). Вижте по-долу деня и часа, в който започват фазите на Луната за този месец.

 

Август 2018

4 август 2018 - 21:19:13 ч. - Последна четвърт

11 август 2018 - 12:58:49 ч. - Новолуние

18 август 2018 - 10:49:47 ч. - Първа четвърт

26 август 2018 - 14:57:26 ч. - Пълнолуние

 

Прочетете преди да започнете!

Лунната диета помага на организма да се освободи от натрупаните токсини и задържаните течности. Тя не е продължителна и не е тежка за организма. Ако нямате здравословни проблеми, лунната диета не може да ви навреди, но въпреки това, е препоръчително да се консултирате с лекар преди започване на всяка диета. Несъвместими с всяка диета са пиенето на алкохол и газирани напитки и пушенето!

Прочетете преди пътуване!

Трябва да знаете, когато купувате туристически пакет

Туристическият пакет е комбинация от услуги за почивка и пътуване, които включват транспорт, настаняване и други услуги. Закупува се от туроператор или туристическа агенция. Преди закупуване на пакета проверете кои услуги са включени в цената и потърсете туроператора и турагента в Националния туристически регистър. Вижте още ТУК.

Търсите хотел

Най-изгоден избор на подходящ хотел ще направите в онлайн туристическа агенция - Booking, Agoda, eSky и др. Те сключват договори с хотелите и печелят процент от съответния хотел за всяка продадена стая, но не взимат комисионна от туриста. Това е разликата с туристическите агенции, които ви помагат в избора на хотел срещу комисионна.

hotels-compressor

Купувате самолетен билет

Всички търсим най-изгодната цена, когато купуваме самолетни билети. Някои смятат, че ще спестят, ако резервират самолетните си билети 8 месеца по-рано, други (като нас) приемат за най-изгодни офертите last minute и last second. Според проучване на Skyscanner, най-изгодно е да резервирате самолетен билет 7 седмици преди полета.

Предстои ви полет

В международни правила се определят позволените и забранените вещи за превоз в самолет. Тези правила са продиктувани от съображения за сигурност. Някои предмети могат да се превозват в самолет, но не е позволено да са в ръчния багаж. Ограничения за размера, броя и тежестта на багажа се определят от авиокомпаниите. Правилата за транспортиране на различни видове предмети могат да се различават в зависимост от авиокомпанията и страната. 

Cruises

Предстои ви круиз

Круизите стават все по-предпочитан начин за почивка и пътешествие. Най-често при закупуване на круиз, вие сами трябва да организирате трансфера до кораба, освен ако не е уговорено друго. Трябва да сте на борда поне 2 часа преди отплаването. На кораба ви се открива бордна сметка. Разплащанията са в щатски долари или в евро. Храната е включена в цената на круиза. Допълнително се заплащат екскурзиите на брега, напитките, интернет, бакшиши и др.

Новата АЗ - Любов към себе си (IV част)

В предишните три части се запознахте с тайната на малките крачки, определихте кои са приоритетните сфери в живота ви, къде се намирате днес, какво ви харесва и какво искате да промените. Написахте 50 желания и избрахте най-важните от тях, за да подобрите живота си. Направихте план. Разбрахте какви качества не ви достигат, силната роля на убежденията ви и вярата. Научихте няколко техники, с помощта на които сте засилили вярата си и сте се справили с негативните си убеждения и страховете си. Ако не сте прочели всичко това - върнете се в съответния брой!

Днес ще потърсим своя център. Ще открием това нещо, което е в основата на всички успехи в живота ни - любовта към нас самите.

Как да започнеш да обичаш себе си?

Любовта към себе си е навик или по-точно сбор от няколко навика

Хората, които обичат себе си живеят по различни правила, защото имат различни навици. Ако ти не си от тези хора, е необходимо просто да промениш навиците си, да се приучиш към няколко навика, които ще ти помогнат да започнеш да се цениш повече, да се грижиш за тялото си и да се обичаш.

Според специалистите, всеки може да приучи себе си към определен навик, чрез повторението му в продължение на 21 дни.

Започнете днес!

Нека от днес да направим опит: В продължение на 21 дни, всеки ден да повтаряме няколко прости правила, чрез които да се приучаваме към 4-те основни навика на хората обичащи себе си.

Ето кои са 4-те навика на хората, обичащи себе си

Ти си уникален!

Всеки човек, който обича себе си, цени своята индивидуалност и се харесва. Това не означава, че хората, които обичат себе си харесват всяка част от тялото си и всяка страна на характера си. Напротив. Те често се стремят да променят това, което не им харесва, да се развиват и усъвършенстват. Да харесваш себе си и своята индивидуалност означава да се приемаш такъв какъвто си без да се осъждаш за това! Всеки човек е различен и индивидуален. Ние се раждаме с различни таланти, външност, мечти, роднини и т.н., и тази наша индивидуалност ни помага да бъдем това, което сме и да постигнем, това, за което сме родени. Така че, възпитайте у себе си навика да се приемате и цените. 

Ако не притежавате този навик напишете поне 100 неща, които харесвате у себе си и в продължение на 21 дни четете и допълвайте този списък ежедневно.

Какви са твоите нужди?

Всеки човек, който обича себе си удовлетворява своите нужди - както физическите, така и емоционалните. Колко често правите нещо, което не искате да правите, отивате някъде, където не желаете или сте в компанията на хора, които не харесвате? Когато имате нужда от прегръдка - прегръщате ли някого? Когато сте жадни - пиете ли вода? Хората, които обичат себе си се съобразяват със своите нужди! Това не означава, че всеки път ще имате възможност да го правите, но като начало започнете да се вслушвате в себе си и да осъзнавате от какво се нуждаете точно сега.

В следващите 21 дни всяка сутрин и често пред деня си задавайте въпроса "От какво се нуждая сега?" и когато това е възможно задоволявайте своите нужди.

Критиката е забранена!

Всеки човек, който обича себе си се фокусира върху положителното в себе си и никога не се критикува. За хората, обичащи себе си критиката е забранена! Това не означава, да не поправяш своите грешки или да не забелязваш своите слабости. Напротив. Хората обичащи себе си поправят допуснатите грешки, а не ги скриват, но да извършиш действия, с които да поправиш грешка е различно от безмислена критика. Хората, обичащи себе си се развиват, но не като се спъват с критики и обиди, а като се насърчават с вяра и обич.

Ако имате навик да се фокусирате върху негативното и да критикувате себе си или другите - променете го! През следващите 21 дни за всичко негативно, което видите у някого или себе си, се опитайте да намерите поне 5 положителни неща. Това ще променя фокуса ви върху доброто.

Грижа за тялото!

Любовта към себе си се проявява и чрез навика да се грижиш за своето тяло. Всеки човек, който обича себе си цени тялото си. Той се стреми да го храни с по-добри храни, да се съобразява с неговите нужди, да си почива, когато е уморен, да го тренира, за повече сила и гъвкавост, да го глези с масажи и т.н. За да се приучите към този навик, трябва да се откажете и от някои вредни навици, които ви пречат - като недоспиване, алкохол и цигари. Грижата за тялото се изразява и в периодичното посещаването на профилактични прегледи при лекар и зъболекар.

За да придобиете този навик си направете план на действията, с които ще се грижите за тялото си в следващите 21 дни. А когато те изтекат не спирайте!

По-богати с Фън Шуй

Как да станем по-богати с помощта на Фън Шуй?

Фън Шуй е древна система за балансиране на енергията. Древните китайци вярвали, че подреждането на предметите в дома влияе на енергията около нас и ни помага да сме по-здрави, по-щастливи и по-богати.

Според Фън Шуй в дома ни има няколко сектора, с активирането на които, животът ни може да се промени. Вижте секторите и се запознайте със сектора БОГАТСТВО и правилата на Фън Шуй за изобилие...

Секторите според Фън Шуй са:

БОГАТСТВО

СЛАВА/ИЗВЕСТНОСТ

ЛЮБОВ/ВРЪЗКИ

СЕМЕЙСТВО/ЗДРАВЕ

ДЕЦА/ТВОРЧЕСТВО

ЗНАНИЕ

КАРИЕРА

ПОЛЕЗНИ ХОРА/ПЪТУВАНЕ

feng-shui-cinderella

Сектор БОГАТСТВО отговаря за парите и изобилието в живота!

Как да привлечете пари и изобилие

Първото най-важно нещо, което трябва да направите, след като откриете къде в дома ви се намира секторът БОГАТСТВО, е да изчистите и подредите мястото!

Не допускайте там да се задържа прах, боклуци, ненужни и стари вещи. Старайте се мястото винаги да е чисто и подредено.

Не е желателно в тази част на дома ви да е разположена тоалетната, защото се вярва, че парите ще изтичат през канала.

po-bogati-cinderella

Вижте как да откриете и активирате сектор БОГАТСТВО в https://cinderella.bg/lifestile/u-doma/po-bogati-s-feng-shui

Квадрат на съдбата

Знаете ли, че всеки човек се ражда с определена вибрация? Тази вибрация зависи от датата на раждане, като цифрите се попълват в матрица. Матрицата е изготвена от Питагор на базата на математически изчисления и знанията на древни народи. Попълнете матрицата, като използвате датата си на раждане и направите необходимите изчисления, за да разберете какви числа създават вибрации в живота ви.

Напишете датата си на раждане и изчислете...

Числата, които ще са ни необходими за попълване на матрицата са числата от датата, месеца и годината на раждане и още 4 числа, които ще изчислим.

Напишете на първия ред датата си на раждане - ден, месец и година, като пропуснете нулите.

Ето няколко примера:

Роден на 21.01.1987 г.   →   2 1 1 1 9 8 7

Роден на 1.8.2001 г.   →   1 8 2 1

Роден на 27.12.1963 г.   →   2 7 1 2 1 9 6 3

Роден на 8.7.1973 г.   →   8 7 1 9 7 3

На втория ред ще напишете 4-те числа, които се получават от изчисленията:

1. Първото число се получава като съберете всички числа от датата си на раждане.

Роден на 21.01.1987 г.   →   2+1+0+1+1+9+8+7=29

Роден на 1.8.2001 г.   →   1+8+2+0+0+1=12

Роден на 27.12.1963 г.   →   2+7+1+2+1+9+6+3=31

Роден на 8.7.1973 г.   →   8+7+1+9+7+3=35

 

2. Второто число ще получите като съберете двете цифри от полученото първо число.

Роден на 21.01.1987 г.   →   2+1+0+1+1+9+8+7=29   → 2+9=11

Роден на 1.8.2001 г.   →   1+8+2+0+0+1=12   →  1+2=3

Роден на 27.12.1963 г.   →   2+7+1+2+1+9+6+3=31   →  3+1=4

Роден на 8.7.1973 г.   →   8+7+1+9+7+3=35   →  3+5=8

3. Третото число се получава, като от първото число (29, 12, 31, 35) извадите умножена по 2 първата цифра от дата на раждане (21.01.1987 г., 1.8.2001 г., 27.12.1963 г., 8.7.1973 г.)

29-(2х2)=29-4=25

12-(1х2)=12-2=10

31-(2х2)=31-4=27

35-(8х2)=35-16=19

 

4. Четвъртото число се получава, като се съберат цифрите от третото число

2+5=7

1+0=1

2+7=9

1+9=10     1+0=1

Ето кои числа получихме в нашите примери:

Роден на 21.01.1987 г.

I ред   2 1 1 1 9 8 7  

II ред   29 11 25 7

Роден на 1.8.2001 г.

I ред   1 8 2 1 

II ред   12 3 10 1

Роден на 27.12.1963 г.

I ред   2 7 1 2 1 9 6 3  

II ред  31 4 27 9

Роден на 8.07.1973 г.

I ред   8 7 1 9 7 3  

II ред  35 8 19 1

Попълнете матрицата

Нарисувайте матрицата и запишете получените числа в нея.

Нанесете всички числа в квадрата, на съответното място. Например ако имате три пъти цифрата 1 - ще я нанесете в първия горен квадрат. Ако във вашите числа няма цифрата 2 - то квадрата с цифрата 2 ще остане празен и т.н.

matrica1
matrica

Вижте как попълнихме матриците в нашите примери:

Роден на 21.01.1987 г.

I ред   2 1 1 1 9 8 7  

II ред   29 11 25 7

1matrica

Роден на 1.8.2001 г.

I ред   1 8 2 1 

II ред   12 3 10 1

2matrica

Роден на 27.12.1963 г.

I ред   2 7 1 2 1 9 6 3  

II ред  31 4 27 9

3matrica

Роден на 8.07.1973 г.

I ред   8 7 1 9 7 3  

II ред  35 8 19 1

4matrica

Значението на цифрите

Вижте най-общото значение на цифрите, за да изтълкувате вибрациите, които ви въздействат. В следващия брой очаквайте по-подробно разкриване на значението им, както и тълкуването на редовете, колоните и диагоналите.

Цифрата 1 символизира волята, силата на характера, желанието за власт, уникалност, божественост и егоизъм;

Цифрата 2 определя енергията на действието и общуването, емоцията, контактност с хората и възможността за компромиси;

Цифрата 3 показва интерес към точните науки и техниката, любопитство;

Цифрата 4 символизира здравословното състояние и физическата сила на човека;

Цифрата 5 се отнася към логиката и интуицията, умението за прогнозиране и планиране, както и влиянието на авторитетите;

Цифрата 6 отговаря за майсторството в битов план, физическия труд, стремежа на човек да подчинява другите, злобата, бунта и разрушението;

Цифрата 7 е знакът на ангела, на късмета, показва възможност на човека да променя чуждата и своята съдбата, концентрацията, духовното развитие;

Цифрата 8 символизира добротата, изпитанията, търпението, отговорността, дълг спрямо родители и близки;

Цифрата 9 отговаря за паметта, пророчеството, ясновидството, фантазията, злопаметност, заблуди, пристрастяване.

Scroll to Top